sponsors en vrienden

Zonder sponsors en vrienden geen Roparun. Als team zijn wij afhankelijk van onze sponsors en vrienden. Wij proberen nou eenmaal zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Wij zijn super blij met elke euro. Of het nu gaat om spullen die aan ons worden uitgeleend, kleine bijdrage of de grote sponsoren van naam. Alle bijdrages zijn van belang!!!

Download onze sponsorflyer of stuur voor opties mail naar info@teamstoer.nl

Voor donaties eventueel een vermelding als vriend van teamStoer. Sponsoring vanaf € 100,00 vermelding op onze website onder sponsoren. Ook bedrijven en organisaties welke ons met materieel of diensten ondersteunen worden daar vermeld. Voor bedragen vanaf € 250,00 maken we graag een persoonlijke pakket.

Sponsors van teamStoer.

Lopers Company Westland

Een hardloopschoen is pas een goede schoen als hij bij de loper past. Dit is een uitspraak van Sander die je hem vaak hoort zeggen.

Wij nemen graag de tijd voor een uitgebreide 3D loopstijlanalyse.

Oranĝo Sports

Oranĝo is een Nederlands sportmerk, gespecialiseerd in hardlopen en fitness. Wij zijn een premium sportmerk, onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen, voorzien van gave prints en hebben een ultiem draagcomfort.

Oranĝo is een Nederlands merk, met Nederlandse ontwerpen en speciaal ontwikkelt voor de Nederlandse weersomstandigheden.
De collectie van Oranĝo bestaat uit functionele sportkleding voor heren en dames. Aangevuld met leuke en nuttige accessoires en gadgets.

Onze snelle levertijden en de nauwkeurige zorg voor de kwaliteit van onze producten maakt Oranĝo uniek.

Belastingadviseurs Baan & Kardinaal.

Accountantskantoor Baan is al jarenlang gevestigd te Zwijndrecht en sinds 2004 werkzaam onder deze naam. Door fusie is per 1 november 2012 Don & Partners Accountants en Belastingadviseurs toegetreden tot ons kantoor. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U als ondernemer kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt. Vanuit de basis – het verwerken en controleren van financiële administraties – streven wij tezamen met de ondernemer naar het meest gunstige resultaat, zowel op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied. Wij hechten grote waarde aan contacten met cliënten, waardoor wij sneller kunnen inspelen op hun wensen en behoeften. Ons team bestaat uit 2 accountants, 3 belastingadviseurs aangevuld met (loon)administrateurs, en assistent-accountants/belastingadviseurs. In het geheel ruim 10 personen. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over ruime ervaring en staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Smit Groente & Fruit.

 

Opnieuw & Co. Hergebruik werkt.

Opnieuw & Co is een not for profit kringlooporganisatie. Dat wil zeggen dat we geen winstdoelstelling hebben maar dat we wel professioneel en financieel rendabel moeten werken om onze sociale doelstellingen te realiseren.

Missie:
Opnieuw & Co wil een innoverend, professioneel, klantvriendelijk en financieel rendabel kringloopbedrijf zijn en streeft daarbij naar het creëren van werkgelegenheid en het ontwikkelen van mensen, het stimuleren en realiseren van hergebruik en het verbeteren van de koopkracht van mensen door het bieden van een betaalbaar alternatief voor nieuwe producten.

Voor meer info!

Rensen Driessen

Rensen Driessen Shipbuilding B.V.

RensenDriessen zijn ontwerpers, bouwers en makelaars. En we zijn er voor u. Ons doel is iedere dag het beste bieden en zo veel mogelijk waarde toevoegen voor onze klant. Wij begrijpen welke uitdagingen u tegenkomt op het pad naar groei en duurzaam succes. Iedere onderneming en iedere situatie vergt zijn eigen specifieke oplossing. En dat is waar waardecreatie voor ons om gaat: onze klant in staat stellen om met onze schepen zijn doelstellingen waar te maken.

Meer over Rensen Driesen

Makelaar in de regio Dordrecht en Papendrecht

2M makelaars is een jonge en moderne makelaar met kantoren in Dordrecht en Papendrecht. 2M staat voor 2Methodes. U kunt bij ons kiezen uit 2 methodes wanneer u ons inschakelt voor de verkoop van uw woning, maar ook wanneer u ons inschakelt voor begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning.

waardeburgh

Waardeburgh, waardevolle zorg!

Stichting Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie met ruim 900 medewerkers en 600 vrijwilligers. We richten ons op de zorg en het welzijn van ouderen met als doel om zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

GucDesign – Uw snelle en professionele design en drukwerk oplossing.

Het beste adres voor design en drukwerk. Het beste adres voor design en drukwerk. GucDesign is een enthousiast en deskundig bureau voor origineel design. Bij ons draait alles om klantgerichtheid, creativiteit en oplossingsgericht denken!

Zwaan Bikes, compleet voor fietsreparatie, -verhuur en -aanschaf.

Plan hier uw fietsreparatie online. Fiets Verhuur, kom je op bezoek in Rotterdam? Huur dan een van onze fietsen. 7 dagen per week geopend.

Op zoek naar een nieuwe E-bike? Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets ben je bij ons aan het juiste adres! Ook mogelijk om bij u thuis een testrit te plannen. mail naar rotterdam@czwaan.nl

Dixi Sanitary Services B.V.

Dixi Papendrecht.

Kijk, dat is nog eens een team ondersteunen. Wie zorgt er weer voor dat wij er goed bij zitten? Tuurlijk, Dixi Sanitary Services BV uit Papendrecht. Niets zo fijn dan je eigen voorziening. Wij zijn erg blij met deze hulp van Dixi. Voor meer informatie: www.dixi.nl

Holster kantoortotaal

Holster Kantoortotaal te Dordrecht.

Ook voor 2021 steunt Holster Kantoortotaal teamStoer weer. De kantoorvakhandel met bijna ouderwetse kennis en kunde helpt teamStoer waar het kan.

Jordens Kunststoffen

Nestrx

Nestrix Uitzendbureau

Zoomer Makelaardij

Vrienden van teamStoer

  • Anoniem (we krijgen best vaak een bijdrage van iemand waar de naam niet van kennen, maar toch een vriend is van het team)
  • Jarno & Wendy Stuurman
  • Joanne Weistra
  • Jan Willem Kardinaal
  • Stichting Cliëntenraad Regio