teamStoer

wij

Wij zijn teamStoer, een zelfstandig Roparun team. Een team mensen die de sportieve uitdaging aangaan, om geld op te halen en aandacht te vragen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.
In 2018 en 2019 heeft teamStoer hun eerste en tweede Roparun met succes voltooid en totaal bijna € 13.000,00 aan de Roparun kunnen bijdrage. Helaas door Covid kon de Roparun in 2020 niet doorgaan, en ook de alternatieve run in 2021 hebben we moeten laten passeren. Maar voor 2022 zal tijdens het Pinksterweekend het team weer paraat staan.

de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

2019

In 2019 hebben wij voor de tweede keer meegedaan aan de Roparun. Het team is beter in de spullen komen te zitten. We hebben magnetrons en waterkokers aangeschaft. Dit om de verzorging van fijne stukje gereedschap te kunnen voorzien. Ze staan dag en nacht voor de sporters klaar. In ons tweede jaar hebben wij €8094,61 opgehaald voor de Roparun. Daarnaast hebben wij er voor kunnen zorgen dat wij nog een klein beetje geld in kas konden houden om activiteiten mee te kunnen organiseren. En ook 2020 zijn wij er weer bij. Dan de route Bremen – Rotterdam.

2018

In 2018 hebben wij als team onze eerste Roparun gedaan. We hebben een stichting opgericht om de financiën goed op orde te kunnen houden. We moesten spullen aanschaffen zoals licht hesjes in verband met de veiligheid ’s nachts en wat zaken die wij lastig konden lenen. In ons eerste jaar hebben wij €4325,00 opgehaald voor de Roparun. Daarnaast hebben wij er voor kunnen zorgen dat wij geld in kas konden houden om de run van 2019 mee te kunnen starten. Onze ambitie is uiteraard om in 2019 meer op te halen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.