wij

Wij zijn teamStoer, een zelfstandig Roparun team. Een team mensen die de sportieve uitdaging aangaat om geld op te halen en aandacht te vragen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.
In 2018 heeft teamStoer voor de eerste keer meegedaan aan de Roparun.

de Roparun

route 2018

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

2018

In 2018 hebben wij als team onze eerste Roparun gedaan. We hebben een stichting opgericht om de financiën goed op orde te kunnen houden. We moesten spullen aanschaffen zoals licht hesjes in verband met de veiligheid ’s nachts en wat zaken die wij lastig konden lenen. In ons eerste jaar hebben wij €4325,00 opgehaald voor de Roparun. Daarnaast hebben wij er voor kunnen zorgen dat wij geld in kas konden houden om de run van 2019 mee te kunnen starten. Onze ambitie is uiteraard om in 2019 meer op te halen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

de acties

Tijdens een Roparun seizoen hebben wij diversen acties. Van de verplichte loten verkoop tot een prachtig concert. Zie hier een overzicht…

de verdieping

Jimmy Bansberg schrijft namens het team:

 Waar doen we het voor?

Kanker, wie heeft er persoonlijk niet mee te maken? Iedereen kent wel iemand. Om je heen is het aan de orde van de dag. Familie, vrienden, je partner of wellicht heb je zelf kanker (gehad)! Maar wat is dat nou, kanker? Lees verder…

Sluit Menu