Hier volgen op alfabetische volgorde onze sponsoren die hun medewerking hebben toegezegd met een financiële bijdrage, in diensten of in goederen.

We zetten ook u graag er in dit rijtje bij.

Brompton Junction Amsterdam
Reestraat 14-H
1016DN Amsterdam
020-3638111
Amsterdam@bromptonjunction.com
Kom en bezoek ons om met het deskundige team van Brompton-medewerkers te praten en meer te weten te komen over de iconische vouwfiets.  De winkel is ook de thuisbasis van de 61e fiets uit de eerste productieserie van 400 Bromptons, gemaakt in 1982 in onze fabriek in Londen.
Holster Kantoortotaal
Grote Spuistraat 30-38
3311GE Dordrecht
078-3031830
info@holster.nl
Holster Kantoortotaal is een in de Drechtsteden vertrouwd adres met alles voor kantoor en thuis. Met 100 jaar ervaring en uitstekende service adviseren staan wij voor u klaar.
Lopers Company Westland
Rembrandtstraat 26
2671 GE Naaldwijk
0174-622744
westland@loperscompany.nl
Lopers Company , de hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie u op het gebied van uw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren. Om u te helpen bij het maken van de voor u juiste schoenkeuze, maken we gebruik van een gerichte loopanalyse. Onze Sander helpt je graag in zijn winkel in Naaldwijk.
Opnieuw & Co
Merwedestraat 52-54
3313CS Dordrecht
078-6417954
info@opnieuwenco.nl
Opnieuw & Co is een not for profit kringlooporganisatie. Dat wil zeggen dat we geen winstdoelstelling hebben maar dat we wel professioneel en financieel rendabel moeten werken om onze sociale doelstellingen te realiseren.
Orango Sports International b.v.
Giessenweg 28
3044AL Rotterdam

info@orangosports.nl
Oranĝo is een Nederlands sportmerk, gespecialiseerd in hardlopen en fitness. Wij zijn een premium sportmerk, onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen, voorzien van gave prints en hebben een ultiem draagcomfort. Oranĝo is een Nederlands merk, met Nederlandse ontwerpen en speciaal ontwikkelt voor de Nederlandse wee rsomstandigheden.De collectie van Oranĝo bestaat uit functionele sportkleding voor heren en dames. Aangevuld met leuke en nuttige accessoires en gadgets.
Precedence
Pr. Hessen Casselstraat 15
Maastricht

https://www.precedence.nl
Precedence is een bedrijf dat is gespecialiseerd is in procesmanagement en -optimalisatie. De organisatie biedt verschillende diensten aan op dit gebied, zoals het in kaart brengen en analyseren van bedrijfsprocessen, het identificeren van knelpunten en inefficiënties, en het ontwikkelen en implementeren van verbeteringsplannen om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Ze richten ze op een breed scala aan sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Ze werken samen met klanten om de unieke uitdagingen van elke organisatie te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften.
Running Friends Company
Johan de Wittstraat 5
3135RH Vlaardingen
010-4711569
info@runningfriendscompany.nl
Running Friends Company biedt u vele verschillende mogelijkheden. U kunt voor bijna alles bij ons terecht! Wij organiseren evenementen in en rond Vlaardingen en Schiedam, waar u gratis aan kunt deelnemen. Daarnaast u kunt u ook deelnemen aan verschillende trainingen die wij aanbieden. Ook hebben wij enkele fijne sportproducten te koop in onze eigen webshop!
Storax b.v.
Wattstraat 1
3335LV Zwijndrecht
078-6101900
info@storax.nl
STORAX B.V. als leverancier van aluminium producten voor de bouw en industrie. STORAX B.Vheeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een allround leverancier van een compleet programma bouwspecialiteiten.
STORAX B.V. streeft ernaar om voor haar klanten een betrouwbare partner te zijn voor het gehele traject: advies, productie, levering en montage.
Stichting Waardeburgh
Hoofdlocatie Bonkelaarplein
Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
0800-4560456
info@waardeburgh.nl
Stichting Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie met ruim 900 medewerkers en 600 vrijwilligers. We richten ons op de zorg en het welzijn van ouderen met als doel om zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Bevriende bedrijven die ons steunen:
De Waal -H.I.AmbachtJumbo Daalhuizen – H.I.AmbachtSmit Groente en Fruit – Lissebroek
Dijke B.V. – ZwijndrechtKoffie Partners – Zwijndrecht
Rensen Driessen
Bres AccommodatiesGucDesign / SliedrechtSmit Groente & Fruit / Lissebroek
Jumbo Meent / PapendrechtQuantore b.v. / BeuningenAH Achterom / Dordrecht