Om geld in te zamelen heeft teamStoer diversen acties. Langlopende acties zoals het inzamelen van cartridges en toners. Verplichte actie zoals het verkopen van loten. En zaken als concerten, etentjes e.d. De agenda vindt je hier…

Roparun loten

de loten van seizoen 2018
de loten van seizoen 2018

Vanaf december zijn ze weer te koop. De Roparun loten. Het is een verplicht onderdeel van de Roparun. Elk team moet minstens 1000 loten verkopen ander mag je niet starten. De opbrengst van de loterij gaat direct naar de Roparun. 

Zoals elk jaar zijn er prachtige prijzen te winnen. Auto’s, vakanties en vele kleine prijzen. Wil je alvast loten reserveren? Gebruik het contactformulier en wij houden ze voor je apart. contact…

inzamelen cartridges en toners

Via Holster kantoortotaal en Recycleclub zamelen wij inktcartridges en toners in. Hierdoor wordt het milieu wat minder belast en wij krijgen er geld voor. Het zijn maar kleine beetjes, maar het is ook maar een kleine moeite. Je kan cartridges en toners inleveren bij je favoriete teamlid of bij Holster kantoortotaal aan de Grote Spuistraat 30 in Dordrecht.

concerten

JD Brown and the Lost Souls

Elk jaar proberen wij één of meerdere concerten te organiseren. De muzikanten en de zaal werken belangeloos mee. De entree gelden zijn voor teamStoer Roparun.

Sluit Menu