shop

Om onze Roparun mogelijk te maken zijn we veelal afhankelijk van sponsoring en donaties. Maar de verkoop van merchandise is ook een mooie bron van inkomsten en een welkome bijdrage om onze run mogelijk te maken. Bestel één van de onderstaande producten met het bestelformulier of stuur een mailtje naar info@teamstoer.nl .

Uw bestelling kunt u op afspraak afhalen bij Holster Kantoortotaal, Spuistraat 32 te Dordrecht. Voor eventueel opsturen rekenen wij € 3,95 per bestelling.

Voor het afhalen of de verzending van bestelde item vragen wij vooraf betaling.

Bestel nu deze heerlijke stoere Kerststol met amandelspijs. Aftehalen op woensdag 14 december a.s. in Dordrecht of Vlaardingen. Steun teamStoer, steun de Roparun, steun de palliatieve zorg. 

 

 

 

 

 

 

Zwarte cap met tmStr logo, bestel via mail.

€ 19,50

Door sponsor beschikbaar gesteld.

XD Collection actiecamera 4K

Ultramoderne HD-sportcamera met interpolated 4K-resolutie, die je kunt gebruiken voor al je outdoor-activiteiten. Aan de achterkant bevindt zich een 1,5 inch tft-lcd-scherm om uw films van hoge kwaliteit direct te bekijken. Het geheugen kan met een micro SD-kaart tot 32 GB worden uitgebreid (kaart niet inclusief). De camera bevat vele accessoires.

€ 60,00 (winkelwaarde € 75,00

Roparun loten (voorverkoop).

Vanaf december zijn ze weer. De Roparun loten. Het is een verplicht onderdeel van de Roparun. Elk team moet minstens 1000 loten verkopen ander mag je niet starten. De opbrengst van de loterij gaat direct naar de Roparun.  Reserveer nu alvast bij je favoriete teamlid.

Zoals elk jaar zijn er prachtige prijzen te winnen. Auto’s, vakanties en vele kleine prijzen. Wil je alvast loten reserveren? Gebruik het contactformulier en wij houden ze voor je apart. contact…

€ 2,50 per lot

Inzamelen cartridges en toners.

Via Holster kantoortotaal en Recycleclub zamelen wij inktcartridges en toners in. Hierdoor wordt het milieu wat minder belast en wij krijgen er geld voor. Het zijn maar kleine beetjes, maar het is ook maar een kleine moeite. Je kan cartridges en toners inleveren bij je favoriete teamlid of bij Holster kantoortotaal aan de Grote Spuistraat 32 te Dordrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *