Om geld in te zamelen heeft teamStoer diversen acties en evenementen. Langlopende acties zoals het inzamelen van cartridges en toners. Verplichte actie zoals het verkopen van loten. Meer over onze evenementen vindt je hier… in de agenda.

De loten zijn er weer.

Steun de palliatievezorg. Steun de Roparun. Steun teamStoer.De loten zijn er, reserveer deze voor € 2,50 bij je favouriete teamlid. Wil je voor de kerst wat extra doen en de doelen steunen. Bestel een boekje van 20 loten voor € 50,00 van u ontvangt u voor deze bijdrage een gratis chocoladereep + een sleutelhanger.Dit kan ook met een mailtje naar info@teamstoer.nl en vergeet uw teamlid niet te vermelden.

teamStoer sleutelhanger.

Steun teamStoer en koop onze superleuke en handige sleutelhanger. In de sleutelhanger zit een handig winkelwagenmuntje. Fijn toch!!! 
De sleutelhangers zijn € 3,00 per stuk en te koop bij je favoriete teamStoer lid of bij Holster Kantoortotaal, de Dordtse Kantoorvakhandel, Grote Spuistraat 32, 3311 GE Dordrecht.

De Stoere Repen chocolade

Ook in 2020 zullen ze er weer zijn, “de Stoere repen” chocolade. Echte Belgische chocolade, puurStoer en Stoer milky. Een reep van maar liefst 180 gram voor slechts € 3,00. De opbrengst is voor teamStoer Roparun.

Vanaf heden beschikbaar info@teamstoer.nl.

Roparun loten

de loten van seizoen 2018
de loten van seizoen 2018

Vanaf december zijn ze weer te koop. De Roparun loten. Het is een verplicht onderdeel van de Roparun. Elk team moet minstens 1000 loten verkopen ander mag je niet starten. De opbrengst van de loterij gaat direct naar de Roparun. 

Zoals elk jaar zijn er prachtige prijzen te winnen. Auto’s, vakanties en vele kleine prijzen. Wil je alvast loten reserveren? Gebruik het contactformulier en wij houden ze voor je apart. contact…

inzamelen cartridges en toners

Via Holster kantoortotaal en Recycleclub zamelen wij inktcartridges en toners in. Hierdoor wordt het milieu wat minder belast en wij krijgen er geld voor. Het zijn maar kleine beetjes, maar het is ook maar een kleine moeite. Je kan cartridges en toners inleveren bij je favoriete teamlid of bij Holster kantoortotaal aan de Grote Spuistraat 30 in Dordrecht.

evenementen

Binnenkort meer over onze evenementen.