Vrijwilliger Nadine de Wit: Ik ben opgegroeid met de Roparun.

Als je vader al jarenlang bij het motorteam zit en je broer al lang mee gaat als chauffeur was het voor Nadine de Wit (25) uit Spijkenisse niet meer dan logisch dat ze zelf ook zou aansluiten bij de Roparun. ‘’Ik ben er echt al vanaf mijn geboorte bij betrokken. Het zit in mijn genen. Na mijn eerste keer dacht ik: hier ga ik nooit meer weg.’’

Op haar 17e deed Nadine voor het eerst mee, als lid van het promoteam. ‘’Van start tot finish moedigen wij teams aan, staan we bij kleine en grote doorkomsten maar ook in een klein, verlaten straatje. We zijn het hele weekend zo vrolijk mogelijk om de deelnemers aan te moedigen.’’

Oorspronkelijk staan Nadine en haar elf collega’s op de Duitse route. ‘’Ons team is eigenlijk door de jaren heen bijna niet veranderd. Je kent elkaar dus door en door. We zijn echt vrienden en vriendinnen geworden.’’

Lees heel het verhaal van Nadine.

Over Jan Stuurman

De uitdaging en het goede doel. Je hoort het iedereen zeggen; iedereen kent wel iemand met kanker. Goeie zaak dus om daar geld voor op te halen. Ten slotte; wij mogen stoer zijn, mensen met kanker die moeten!
Dit bericht is geplaatst in Roparun nieuws.. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *