Thierry van Keeken

Thierry van Keeken
Thierry van Keeken

Thierry van Keeken, 40 jaar, Pijnacker

loper

2 x Roparun

Na het veel te lang roken, kwam in 2013 het hardlopen. In eerste instantie als bezigheid ter vervanging van het roken en – onder lichte groepsdruk van collega’s – als training voor een estafettemarathon. Het bleek echter al snel een fantastische hobby en ik voelde dat een marathon in het verschiet lag.

Ik ging daar fanatiek mee aan de slag en finishte door de jaren heen bij 19 marathons en een 60-kilometerloop. En passant werkte ik in 2017 ook nog een full distance triathlon af. Met al dat lopen, zwemmen en fietsen kwam meer en meer het besef dat niets vanzelfsprekend is. En toch kan ik dit nu ‘gewoon doen’.

Mijn eerdere deelname aan de Roparun in 2015 en 2016 bracht mij dichter bij mensen die vrij weinig meer ‘gewoon kunnen doen’. 
Iets kunnen bijdragen in het verlichten van zorgen of het zelfs voor eventjes wegnemen hiervan, vind ik dan ook prachtig. Tijd is niet te koop, maar voor de manier waarop we omgaan met de tijd die we hebben, is geld wel handig. En in het geval van de doelen die de Roparun steunt zelfs broodnodig.

Ik ga dit jaar voor het eerst met teamStoer mee en kijk uit naar dit nieuwe avontuur voor het leven met groots respect voor de sportieve en sponsorgerelateerde prestaties die worden neergezet door het hele team en velen daaromheen.

Scan voor een donatie aan Thierry.