teamStoer heeft zich weer ingeschreven!

Ook in 2021 gaat teamStoer weer meedoen aan de Roparun. Net als voorgaande jaren lopen wij de “Duitse route” echter dit jaar vertrekt de Roparun niet uit Hamburg, maar uit Bremen. Vanaf 2012 lag de Duitse start in Hamburg. Door deze verschuiving gaat een groter deel van de route door Noord-Nederland. Hiermee hoopt Roparun in dit deel van het land meer teams aan zich te verbinden en zo meer inkomsten te genereren voor haar goede doel, palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Gezien het internationale karakter van de Roparun, wil de organisatie wel een startlocatie in Duitsland behouden. De totale lengte van de route maakt een extra gedeelte door Nederland niet te combineren met een startlocatie in Hamburg. Daarom is gezocht naar een startstad dichterbij de Nederlandse grens. Deze zoektocht heeft geleid tot Bremen en omgeving, waar de exacte locatie nog wordt bepaald.

#brementorotterdam
#teamstoer
#roparun2021
#echthe

Over Jan Stuurman

De uitdaging en het goede doel. Je hoort het iedereen zeggen; iedereen kent wel iemand met kanker. Goeie zaak dus om daar geld voor op te halen. Ten slotte; wij mogen stoer zijn, mensen met kanker die moeten!
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *