Zonder sponsors en vrienden geen Roparun. Als team zijn wij afhankelijk van onze sponsors en vrienden. Wij proberen nou eenmaal zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Wij zijn super blij met elke euro. Of het nu gaat om spullen die aan ons worden uitgeleend, kleine bijdrage of de grote sponsoren van naam. Alle bijdrages zijn van belang!!!

Sponsors van teamStoer

    
Brompton

Brompton leent ons een aantal van hun prachtige vouwfietsen uit. De fietsen nemen minder ruimte in in onze bussen waardoor logistiek veel eenvoudiger voor ons is en wij sneller kunnen reageren op onverwachte situaties.

HERA is een expediteur van deze tijd met een zeer enthousiast en ervaren team gespecialiseerd in opslag en transport van ships spares.
24-uurs service en flexibiliteit zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.

Holster_kantoortotaal

Ook voor 2019 steunt Holster KantoortotaalteamStoer weer. De kantoorvakhandel met bijna ouderwetse kennis en kunde helpt teamStoer waar het kan.

KSS Kort Support Services
logo KSS Kort Support Services

Pragmatisch, enthousiast en zonnig. Het doel van veel trainingen is gericht op veranderingsprocessen in de werksituatie. Door de ervaringen  en het enthousiasme van KSS, is KSS in staat de cursisten praktisch toepasbare hulpmiddelen te bieden waarmee de cursisten direct in de werksituatie aan de slag kunnen. Hierdoor gaan de cursisten met plezier veranderingsprocessen aan. Een veranderingsproces dient immers een verbeteringsproces te zijn!

waardeburgh

Voor het tweede jaar rijden wij weer in Sjuttels van stichting Waardeburgh. Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.

Vrienden van teamStoer

Joey Anterman
Jan-Bart Baan Hofman
Erik Bansberg
Narti Bansberg
Peter Bansberg
Sera Bansberg
Yvonne Bansberg-Gettings
Roland Boomgaard
Cennet Bosch
Dana Bucholc
Jarek Bucholc
Berdi Christiaanse
I. Daalmeijer
Brenda van Dalen
Dolhuis Dordrecht
Esther Donkervoort
Robert Emmerich
Fresko Clean b.v.
Augüsta Van Hoogdalem
IHC Sliedrecht
J. van der Linden / M. Amersfoort
Liseloey
Erica Mol
Carmen Puente
Nay Seddik
Rabia Seddik
John Smak Gregoor
Annette Stuurman
L. Tigelaar
Wilma Versluis
S. van Vilsteren
Eugenie / Dani van Vliet
Carla Van Wingerden

Sluit Menu