Schaken tegen kanker.

Op woensdagavond 1 juni vindt de nieuwe editie plaats van Schaken tegen Kanker, een benefiettoernooi als nevenactiviteit voor de Roparun. Het toernooi begint om 19.00 uur en eindigt met de prijsuitreiking om 23.00 uur.

Die avond zijn we te gast in het Topsportcentrum Rotterdam waar we onze deelnemers mogen ontvangen in de ons ter beschikking gestelde fraaie Rebound Lounge. Deze locatie ligt pal naast het Feyenoordstadion ‘De Kuip’ en is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, per fiets of met de auto. Parkeren is gratis.

Bij een Topsportcentrum hoort ook een topsporter en we zijn verheugd dat Loek van Wely, meervoudig Nederlands Schaakkampioen, het toernooi wil openen en zelf ook mee wil doen. King Loek daagt jullie graag uit!

Namens teamStoer nodigen wij u uit. Wij verlenen onze medewerking aan dit toernooi waarvan de opbrengst geheel ten goede van de Roparun komt.

Voor meer info : https://schakentegenkanker.nl/ of https://fb.me/e/1TxSdIaXR

Over Jan Stuurman

De uitdaging en het goede doel. Je hoort het iedereen zeggen; iedereen kent wel iemand met kanker. Goeie zaak dus om daar geld voor op te halen. Ten slotte; wij mogen stoer zijn, mensen met kanker die moeten!
Dit bericht is geplaatst in aankondiging, goede doelen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.