Rob Klaassen

Rob Klaasen

Rob Klaassen, 50 jaar, Papendrecht

fietser

1 x Roparun

Na een verbroken relatie van 20 jaar, liep ik met de gedachten om een oude droom weer op te pakken. Namelijk de Alpe d’heuz op fietsen en dan eventueel in combinatie voor het goede doel. Half maart 2019 liep ik Erwin tegen het lijf en we hadden het er zo over, waarop hij aan mij vroeg om mee te gaan als fietser voor teamStoer. Na dat weekend heb ik besloten om het te doen.

Wat een onvergetelijke ervaring is dat weekend van de Roparun 2019 geweest voor mij. Veel nieuwe mensen leren kennen en indrukken opgedaan die gewoon niet te beschrijven zijn. Van de doorkomsten door de dorpen tot de verbroedering van het team.

Inmiddels zijn we in voorbereiding voor de Roparun 2020 en de beleving voor het aankomende jaar is alleen maar mooier aan het worden, omdat ik nu van het begin actief ben bij de voorbereiding. Dit komt ook omdat ik Corien (chauffeur teamA) heb leren kennen en haar heb besmet met het roparun virus. 

Ik vind het heel erg fijn dat ik mijn steentje bij mag dragen aan dit fantastische teamStoer en zodoende andere mensen die te maken hebben met de verschrikkelijke ziekte kan helpen doormidden van mijn inzet.

Scan voor een donatie aan Rob.