Mirëille Thierry

Den Haag, 33 jaar. Loper.

Tweede Roparun.

Rennen om het leven voor mensen met kanker aangenamer te maken.
Sinds 6 jaar is hardlopen mijn favoriete sport. Tot nu toe heb ik tweemaal de Rotterdam marathon uitgelopen, en een marathon in Kenia. De reis hiernaartoe is steeds een mooi avontuur geweest. Ik vind het mooi om het uiterste uit mezelf te halen tijdens het sporten, dit geeft me energie. Via een hardloopvriendin kwam ik in aanraking met een geweldig Roparun-team, namelijk Team Stoer. In in 2019 heb ik met dit team deelgenomen aan de Roparun. En ook in 2021 zal ik aan de start staan.

Bijna iedereen is wel iemand verloren aan kanker. Zo ben ik mijn moeder aan deze verschrikkelijke ziekte verloren. Ik voelde me machteloos, het gevoel dat je niets kan doen. Maar wat ik wel kan is hardlopen. Daar licht mijn kracht. Hoe mooi is het dan om mijn passie in te zetten voor de Roparun. Het doel van de Roparun is geld inzamelen om het leven van mensen met kanker en de naasten draaglijker te maken. ” Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” is dan ook het motto van de Roparun. Met het team komende Roparun van Twente naar Rotterdam rennen wordt een uitdaging. Ik kijk er naar uit om dit te mogen doen voor dit mooie doel wat ook mij persoonlijk erg raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *