Marleen van Housselt

Marleen van Housselt

Marleen van Housselt, 52 jaar, Rotterdam

loper

Eerste Roparun

Ik ben Marleen van Housselt en 51 jaar.. ik sport al zo’n beetje mijn hele leven. Gymnastiek, ballet, tennis, voetbal, Softball… en bij dit laatste is mijn liefde voor hardlopen gestart. Met het selectie team van JongOranje gingen we trainen voor de marathon van Rotterdam, geen idee waarom, maar hierdoor liep ik wel mn 1e marathon en ook de mooiste! Voor de snelle rekenaars, die is inderdaad al weer 33 jaar geleden. Nu 50 marathons verder en vele landen bezocht en ook verschillende afstanden gelopen, wordt het tijd om ook het goede doel van de Roparun te steunen en met een super gaaf team van allemaal Toppers deze Run met teamStoer mogen lopen, is een geweldige uitdaging !
Helaas ging 2020 niet door, maar daarom wordt 2021 nog specialer!
Steun ons ! Wij gaan ons best doen

Scan en doe een donatie aan Marleen.