Marleen Leemans-van Housselt

Rotterdam, 53 jaar. Loper.

Eerste Roparun.

Ik ben Marleen van Housselt en 52 jaar.. ik sport al zo’n beetje mijn hele leven. Gymnastiek, ballet, tennis, voetbal, Softball… en bij dit laatste is mijn liefde voor hardlopen gestart. Met het selectie team van JongOranje gingen we trainen voor de marathon van Rotterdam, geen idee waarom, maar hierdoor liep ik wel mn 1e marathon en ook de mooiste! Voor de snelle rekenaars, die is inderdaad al weer 33 jaar geleden. Nu 50 marathons verder en vele landen bezocht en ook verschillende afstanden gelopen, wordt het tijd om ook het goede doel van de Roparun te steunen en met een super gaaf team van allemaal Toppers deze Run met teamStoer mogen lopen, is een geweldige uitdaging !
Helaas gingen 2020 en 21 niet door, maar daarom wordt 2022 nog specialer!
Steun ons ! Wij gaan ons best doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.