Kees Prins

Kees Prins, 39 jaar, Sliedrecht

loper

x Roparun

Eind 2014 begon ik met hardlopen om wat fitter te worden voor het voetballen wat ik toen deed, vond er in het begin niet veel aan een beetje rennen, maar na verloop van tijd kreeg ik er steeds meer plezier in en ging ik me er steeds beter bij voelen en kon zo lekker m’n hoofd leegmaken.

Ik werd ook steeds fanatieker en ging wedstrijden lopen en steeds verder, van 5 km tot 10 km, van 10 km tot halve marathon, van halve marathon naar marathon zo bouwde ik het steeds verder op.

Ik besloot met voetbal te stoppen en me volledig met hardlopen bezig te houden en dat doe ik nu 4 jaar van de ruim 5 jaar dat ik hardloop met veel plezier en ik ben nog lang niet uitgerent!

Ook kwam ik er achter dat hardlopers onder elkaar 1 grote familie is die elkaar steeds weer motiveren, heb er veel vriendschappen door gekregen, 1 van die vrienden en inmiddels teamStoer teamgenoot Nay Seddik vroeg mij in november 2018 of ik het leuk vond om aan de Roparun mee te doen.

Ik was meteen enthousiast ik had al veel over de Roparun gehoord en het leek me fantastisch om dat ooit is te kunnen doen, dus ik melde me aan bij teamcaptain Erwin van ’t Slot van teamStoer.

Maar er waren inmiddels al genoeg lopers in het team maar kon wel als fietser mee dat vond ik ook prima, vond het al fantastisch om te mogen deelnemen in het team en zo ook m’n steentje bijdragen aan dit goede doel.

Uiteindelijk vielen er wat lopers af en mocht ik met Pinksteren 2019 toch als loper mee doen aan m’n eerste Roparun. En dat was echt fantastisch om mee te maken met elkaar als team, we hebben met z’n allen geknokt, gelachen en gehuild met maar 1 doel het zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker en ze daar mee te kunnen helpen,

Ook in 2020 doe ik weer mee met Roparun met teamstoer en wil zo met mijn hobby het leven van mensen met kanker wat dragelijker maken!!!

Scan voor een donatie aan Kees.