In 2020 nam Jan het stokje van teamcaptain over van de onverwachts opstappende TC Erwin. Niet dat dit zijn ambitie was. Maar een mooi team kan niet zonder TC. Na twee corona jaren, waarin je sponsoren tevreden moet houden en teamleden gemotiveerd, was in 2022 dan eindelijk een start. Zelf nog onwennig in zijn rol en een team met veel debutanten werd het, ondanks het slechte weer, een mooie run. De run 2023 werd een feestje, ook nu een mooi team. Of het aan de route, het weer of de voorbereidingen lag! We hebben een super run gehad met mooie bivak’s, doorkomsten en een feestje op de finish.

Echter de voorbereidingen worden hem teveel. Een stapje terug in het team, hem kennende, wordt het niet. De nieuwe TC moet de ruimte krijgen. Daarom zijn beslissing. Wat hij gaat doen heeft hij nog niet voor ogen, maar de Roparun is nog niet van hem af.

Met vertrek van Jan is zijn functie vacant, gelukkig hebben twee teamleden de verantwoordelijkheid genomen en gaan gezamenlijk het captainschap aan. We stellen voor: Augusta van Hoogdalem en Erik Schoolenberg.

Onder hun leiding gaat teamStoer voor een nieuwe run in 2024. Met een stevige basis uit het huidige team en de nodige aanvulling. Mee met teamStoer? Mail naar info@teamstoer.nl .