Corien van Erp

Corien van Erp
Corien van Erp

Corien van Erp, 45 jaar, Papendrecht

cateraar

1ste Roparun

Voor het eerst meedoen aan de Roparun…waarom?

Ik ben verliefd geworden op een man die de passie heeft om op sportief gebied iets te ondernemen voor het goede doel.

En dan raak je ook besmet met het Roparun-virus. Geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Helaas heb ook ik mensen in mijn omgeving verloren aan kanker. Hoe verdrietig dat ook is, voor de toekomst is er geld nodig en door dit evenement kan iedereen helpen.

En nee, ik ben niet geboren met sportieve skills. Mijn kwaliteiten liggen meer in het verzorgen en aanmoedigen. En dat ga ik dus ook doen dit jaar.

Als chauffeur hoop ik dit jaar mijn steentje bij te dragen om de lopers en fietsers te begeleiden en te ondersteunen. Zodat zij kunnen uitblinken in waar zij goed in zijn; meters maken te voet of op de fiets!

Scan voor een donatie aan Corien.